Chaweng er absolut stedet at feste på Samui. Der er et stort udvalg af steder at prøve på en aften, alt fra afslappede loungebar til fuldskala danseklubber. I opvarmningen til en nat i byen byder en spadseretur langs hovedstrandsvejen rigeligt med europæiske pubber og barer, hvor du kan tag en bid og en drink, se verdenssport eller bare lad verden gå forbi.

Hvis du foretrækker at sidde på stranden til en solnedgang, vil nogen af strandrestauranterne lykkeligt servere drinks uden middag. Men når natten går ind, sker det meste i barer og klubber i Chaweng Beach Road, Soi Green Mango eller Soi Reggae, hvor Reggae Pub ligger. Green Mango byder på en gadescene, der er karakteriseret ved en “alt er tilladt” stemning, glade turister og lokale, der besøger barerne og danser.

Beliggende overfor Green Mango er Sweet Soul. En mørk, sexet og unmissable Koh Samui danseklub med et energisk og elektrisk publikum. Unge tager til den centrale Sweet Soul bar for Samui’s berygtede Sangsom whisky spande og noget stærkere end den thailandske øl. Sweet Soul side bar fremhæver de særlige tilbud om natlige drikkevarer, og indgangen til lavt niveau er et yndet sted, hvor folk kigger på nattelivet i Koh Samui i centrum. Festen spilder ud på gaden mellem Sweet Soul og Green Mango og fortsætter ind i natten – et fritflydende rum med hedonisme og sjov.

Green Mango Club er berømt for sin ikoniske træhusdesign, et stort åbent rum med flere barer og rummelige dansegulve, nået via træbroer, der passerer over Mango-floden. Det rustikke Green Mango-design er inspireret af karakteren af klubbens ø-indstilling og komplimenteres af de nyeste lydsystemer, kreativ belysning og moderne musik til at producere en af verdens mest karakteristiske natklubber. Store skærme, poolborde, give-aways, live shows og spil holder dig underholdt mellem sessioner på dansegulvet. En række drinks tilbud holder dig i gang hele natten lang.

Sound Pub er en stor udendørs mødested. Den forreste bar spiller hip-hop og Rn’B til en pakket crowd, mens dansegulvet på bagsiden har djs spinning harder house Music. Dette er et virkelig populær mødested for sen nat crowd og går ikke rigtig i gang før efter 1:00, når den er crammed med høj energi revelers. Åben 12-5.

Bar Solo har et køligt, elegant interiør og en fantastisk musikpolitik samt et poolbord og 6 plasmaskærme, der viser de store sportsbegivenheder. Bar Solo er en god mulighed for at starte en aften, hvor du kan drage fordel af deres 1/2 pris cocktails fra 2-8pm. Senere om aftenen bliver baren livlig med DJs spinning funky uplifting house og kølet lounge melodier. Åben fra kl. 14.00 – 02.00. Beliggende på Central Chaweng Beach Road ved siden af Starbucks.

REGGAE Pub tilbyder et godt alternativ placeret ved Chaweng Lake med live bands og D.Js spille den nyeste dansemusik. Soi Reggae kan prale af en lang række øl barer hvor mange piger råber velkomne til forbipasserende. Du kan udfordre pigerne til en gang pool og engagere sig i stimulerende samtale med pigerne eller bare se sport og nyde en øl eller to!

Velkommen til Ark Bar Beach Resort som gør dine livslange drømme til virkelighed! Inhalér den berusende friske kystluft, mens du bliver forført med de beroligende lyde af de forsigtigt bryde bølger på Ark Bars fortryllende 150 meter gyldne sandstrandfront. Når aftenen langsomt sætter sig over dette tropiske paradis, vækker du samtidig alle dine “seks” sanser i nogen af vores livlige kosmopolitiske restauranter og barer på stranden. Det er din tid nu! Du, og kun dig, kan beslutte, om du skal spise, drikke og chill eller groove, mingle og party til DJs nyeste live mix blandt ligesindede rejsende fra hele verden.

Bondi Aussie Bar & Grill har 2 steder, centrale Chaweng og centrale Lamai. Nogle gange har du brug for en pause fra at spise thailandsk mad hver dag, og intet slår en god gammeldags pubstil frokost, middag eller endda morgenmad for den sags skyld. Bondi Aussie serverer nogle af de bedste pub mad på øen, Rigtige burgere, massive steaks og den bedste parmigiana i byen. De serverer også et komplet udvalg af drikkevarer, fra cocktails til importerede Aussie øl og sædvanlige lokale tilbud. Der foregår altid noget på begge pubber, hvor du kan fange alt hvad sport levere og afspilles på flere HD fladskærme rundt om i puben. Puben er lagt ud og har indretning som en moderne Aussie Pub, med et poolbord rum ovenpå. I Lamai er der en massiv udendørs ølhave foran. Levende musik og DJ’er kommer og spiller året rundt, med ugentlige arrangementer et konstant træk ved nattelivet her. Fantastisk sted at spise, drikke og møde nye venner!

Lamai Beach. Mindre end Chaweng er scenen på Lamai lidt ældre med alt fra de allestedsnærværende barer, diskoteker, musiklokaler, thailandsk dans, mudderbrydning og ugentlig thailandsk dame boksning. (Meget underholdende og gratis på bar konglomerat i øst Lamai). Hvis du ikke vil gå glip af de store sportsbegivenheder, så er “The Outback Sports Bar & Restaurant” stedet at besøge. De viser alle store sportsgrene og serverer god australsk mad og gæstfrihed. Når du ønsker at slå dine spor i Lamai, er det tid til at gå til en af de fire natklubber, der tilbydes. Mens pounding beats og disco lys er fælles for alle fire, de musikalske stilarter spænder fra techno til popmusik – vær forberedt på at høre de samme melodier aften efter aften – når thais elsker en sang, kan de ikke få nok af det.

Lamai mest berømte type vandhul, de lidt snuskede go-go barer med deres meget venlige dansene barpiger. Selvom det ikke er for alles smag, har begge Lamai’s hovedgader masser af barer, som normalt består af en bar og en pol, som begge danses af de lette klædt damer. Slentre ned af en af Lamai’s gader, og du vil snart blive vinket ind i en bar med både smukke piger og billig øl.

Bemærk venligst, at den thailandske regeringspolitik påvirker åbningstider og dage på forskellige steder, så før du planlægger din natlige underholdning, se venligst oplysning på de udvalgte lokale steder. Vi overvåger jævnligt fest scenen her på Koh Samui og vil forsøge vores bedste for at holde dig opdateret.

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox